dijous, 26 de maig del 2011

Tercer dia: disfresses conte (Marina i Gollumina)


En Toni ens ha dit que per aquesta assignatura haurem de fer tres representacions: un conte, un musical i un espectacle de circ. Hem dividit la classe amb grups i la primera representació que farem serà la d'un conte. Cada grup s'ha hagut d'inventar una història i cada membre ha de ser un dels personatges. Nosaltres som bastants integrants al grup i hem escrit una història fantàstica on surten bruixes, bruixots, monstres, dracs, etc. A les classes de na Carmen confeccionarem els vestuaris i avui començarem pel de la protagonista, una nena que es diu Marina.
Hem decidit que la nena portarà un vestit amb una faldilla que tingui molt de vol. Pensem que d'aquesta manera evidenciarem el caràcter infantil de la protagonista. Personalment me l'imagino un poc com la Dorita del Mag d'Oz i realment el vestit que feim es semblarà una mica a la que portava l’actriu a la pel•lícula. El material que hem emprat és el paper de diari i celo ample transparent per fixar el cos i les tires tant dels tirants com de la faldilla. Aquesta la feim amb moltes fulles plegades de llarg, com si fossin ventalls. A més, hem posat unes tires doblegades en forma de flors a la cintura. La nostra model és la mateixa Marina, que serà la protagonista de la història i és la que realment és la protagonista.
Mentre na Pili, na Marina i jo feiem el vestit, la resta de companys han fet el vestuari de la Gollumina. Com que és un petit monstre, el seu vestit serà com si portes roba molt vella i trencada. Per això, i també amb paper de diari i bosses de fems, han fet un vestit amb tires més llargues i més curtes, per donar aspecte de deixadesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada