dijous, 26 de maig del 2011

Cinqué dia: disfresses conte (drac, conillet i fada)

Avui teníem molta feina per fer perquè és el darrer dia que tenim per fer les disfresses i encara ens en queden tres per confeccionar: el drac, la fada i el conillet. Per aquests personatges hem aprofitat material que ja teníem fet d'altres disfresses. Per exemple, pel drac hem usat un cos de color verd amb una panxa taronja que tanca a l'esquena amb una cremallera. A més també teníem un gorret verd que hi feia joc i unes manoples taronges. Per fer la cresta del cap hem usat un pot de plàstic que hem retallat amb forma de serra i unes oueres. Ho hem cosit al gorret i ho hem pintat amb pintura en spray de color verd. També amb oueres hem fet el morral del drac, que anirà lligat al cap amb unes gomes. Per fer la cresta de l’esquena, en el darrer moment, posarem una tira doble de globus vermells que enganxarem al vestit amb imperdibles. Per la cua, ja que volíem que fos voluminosa, hem recollit tots els pots de Cola Cao que hem pogut i els hem col•locat de més gran a més petit. Els hem foradat i hem passat un cordill pel mig, acabant amb un fleco. Tant la coua com el morral també els hem pintat amb pintura amb spray verda. Per fer-ho, hem hagut de sortir al pati i esperar a que s'eixugués per portar-ho cap a casa. Deu n'hi do la fortor d'aquest tipus de pintura. Hem hagut de comprar mascaretes perquè la primera vegada ho hem fet sense i l'olor t'arriba a marejar de valent.
Per la disfressa de conillet hem pensat que podríem utitlitzar unes mitges i una samarreta blanques. Per fer-li la panxeta hem usat una peça ovalada de feltre de color rosa. Per les orelletes i la coueta aprofitarem una disfressa que ja teníem. Havíem fet una diadema amb dues ampolles de llet per simular les orelles però tenia massa pes i es queia tota l'estona.
Per acabar, ja tant sols ens falta la disfressa de la fada. Per la faldilla usarem un tul color vermell i farem com un tutú curtet. Per sota, na Sara es posarà una samarreta i uns leggins de color negre. Hem fet el gorro fent també un conus, com els dels bruixots, però en aquest cas de color vermell amb un poc de tul a la punta. També hem fet una vareta màgica amb un pal d'escombra trencat, paper de plata i cartolina. Per acabar de caracteritzar la fada usarem unes ales d'una disfressa de la meva filla, na Judit.
Aquestes dues darrers classes hem hagut de fer quatre hores en comptes de dues cada dia perquè sinó no arribàvem a acabar les disfresses. A més també hem hagut d'invertir hores a casa per poder finalitzar tots els detalls. A més, amb les hores del matí per assajar el conte no hem tingut prou estona. Sóm conscient de que el meu grup és diferent a la resta perquè som uns quants que no podem assistir pel de matí i evidentment els nostres assajos no han estat en hores de classe, però la resta de grups no han tingut prou temps per fer tota la feina a les classes, tal i com estava programat. La meva reflexió davant tot plegat és si no valdria més la pena realitzar només un tipus de representació i dedicar-hi més estona i anar tots més relaxats. Evidentment que aquest punt jo crec que al final repercutirà en la feina resultant. Nosaltres, per exemple, gairebé es pot dir que no hem participat en l'elaboració dels decorats ja que només hem fet algun dels arbres. Els nostres companys ens han dit que en deixaran usar el que ells tinguin i els hi estem molt agraïts, la veritat perquè han fet una feina magnífica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada